Sunday, September 19, 2004

overwegingen

Lekker weekje spanje geweest en daar gelijk wat wezen duiken. Voor het eerst. Effe les van Wilco en Sander tijdens een half uurtje zwembad. Daarna half uurtje ongeveer 5 meter diep in zee. Daarna half uurtje tot 15 meter diep geweest en ook nog door een grot(je) heen gezwommen.

Tot nu toe heb ik de volgende dingen die met mijn reis te maken hebben, zitten overwegen:
- Ik ga waarschijnlijk in februari-maart, omdat dan mijn huis wel een keer verkocht zal zijn en dan is het wel lekker om wat zuidelijker dan Nederland te zitten. Ik heb geen zin in kou. Behalve dan tijdens een wintersportje, wat me leuk lijkt om nog mee te kunnen maken voordat ik weg ga. Ik stem dus voor een wintersport in januari.
- Kan ik nou beter een RTW (round the world) ticket kopen, wat betekent dat ik mijn reis meer moet gaan plannen enzo. Of juist meer last-minute (en dan bedoel ik echt last-minute) gaan en af en toe ook overland of liften, wat vrijer is qua waar je gaat, maar volgens sommigen ook duurder dan één groot ticket kopen.
- Dichtbij huis kan ook leuk zijn. In ieder geval om te beginnen. Croatie, Bulgarije, Hongarije en Roemenie zijn ook vast allemaal hele mooie landen, waar ik nog nooit geweest ben en ook goedkoop volgens mij. en in de EU dus geen visums nodig
- Afrika ga ik beter niet alleen heen.
- Wat the fuck is er eigenlijk in Zuid-Amerika te doen. Misschien beetje domme vraag omdat Zuid-Amerika fucking groot is, maar ik hoor hier weinig verhalen over.

Later meer.

No comments: