Friday, December 30, 2005

2006 komt eraan


Trots3
Originally uploaded by Christiaan Westerbeek.

Maar om um eerst nog goed af te sluiten, vieren we het bij Wilco thuis. Al jaren hebben we over dat we eigenlijk eens een eend moeten vangen. En vandaag, zo spraken we af, moest het dan gebeuren. Wild schijnt een dagje te moeten versterven en met oud en nieuw willen we hem gaan eten dus deze ochtend moest het gebeuren. Gelukt dus. Zie foto's op me blog.

Tijdje geleden al geweest sinds dat ik geblogd heb. Wat is er dan allemaal gebeurd afgelopen tijd? In ieder geval werk. Even weer wat centen terugverdienen van mijn lange trip een tijd terug. Stine is ook een keer naar Nederland gekomen en ik ben een keertje naar Denemarken gegaan om te ontmoeten. Begin november is Koor geweest, feesten met vrienden. Dat was ook erg geslaagd en gezellig.

Verder stappen Wilco en ik (foto) op het vliegtuig naar Thailand 10 januari voor 6 weken. Plan is om eerst Gert en Marleen te bezoeken op de eilanden rondom Koh Samui. Full moon partyuh. Daarna met z'n 2en verder. We huren dan een scooter en gaan dan richting Vietnam, waar we de meeste tijd zullen doorbrengen waarschijnlijk. Dan op 20 feb vliegen we terug.

Wintersport moet ik dit jaar laten schieten. Hoewel ik waarschijnlijk wel een weekendje ga naar Val Thorens alwaar vrienden dan ook zijn rond begin maart.

Ik zal me blog in de periode dat ik in Thailand en Vietnam zijn ieg updaten.

Dat al (of in ieder geval een paar van) jullie wensen uit mogen komen voor 2006. Of beter gezegd, dat jullie ze uit láten komen in 2006.

For my english orientated friends:
May all your wishes come true in 2006. Or rather, that you will máke them come true in 2006.

Cheerios.... Chris

1 comment:

Jos van Adrichem said...

DAg Christiaan,tijdens een nieuwjaarsborrel kwam ik een groepsleider van de meerpaal tegen. Ik kende hem niet en hij herkende mijn naam van diverse foto's en andere zaken.
Hij woont in Boskoop en werkt inmiddels al 15 jaar op de Meerpaal.Ik ben ff zijn naam kwijt maar hij attendeerde mij op de website van de Meerplaa en daardoor kwam ik bij jouw foto's terecht en zag ook je moeder in NY. Leuk allemaal weer te zien, doe haar en de rest van de fam. de groeten, Jos van Adrichem. j.van.adrichem@mensenwerk.nl