Saturday, February 11, 2006

Oude stekkie in Bangkok

Eergisteren Angkor Wat gezien in Cambodja. Zijn we toch zo'n hele dag zoet geweest met een hele hoop tempels bekijken. Allemaal erg mooi hoor en groots. Toch vind ik levende dingen leuker. Het mooiste en indrukwekkendste vond ik dat er dan echt hele oude bomen groeien over gebouwen heen, waardoor je goed kan voorstellen hoe lang die gebouwen er al moeten staan.

Gisterochtend namen we de bus om Cambodja te verlaten. Die weg van Angkor Wat (eigenlijk Siem Reap) naar de grens was echt een ramp. Gewoon stenen en een hoop stof en een bus zonder airco waarvan de ramen niet open mochten vanwege de stof die naar binnen zou komen. Goed, het zou toch onze laatste bus zijn dus we konden het vrij goed hebben.

Inmiddels zitten we nu weer op ons oude stekkie in de buurt van Koa San Road in Bangkok. Beetje gejongleerd met wat nederlandse meiden gisteravond. Oh ja en ook zag ik gisteravond ineens een gozer, Brad, staan waarmee ik een weekje in Istanbul heb rond gehangen. Die gast is nu nog steeds aan het reizen en is nu dus hier. Wat een toeval!

Vandaag hebben we de pakken, die we 4 weken terug hebben besteld, gepast. Stonden echt super. Kasmir pakken geheel op maat met en stel mooie blouzen erbij. De laatste hand wordt er nu aan gelegd, zodat we ze de 19e mee naar huis kunnen nemen.

Morgen om 21:00 vertrekt ons vliegtuig naar Koh Samui waar we de boot naar Koh Phangan nemen. Even nog een weekje vakantie binnen onze vakantie. Ook lekker duiken daar.

No comments: