Saturday, January 15, 2005

Il primo giorno in Madonna di Campiglio


Mooi... mijn spullen zijn niet gejat in het Hostel. Vanochtend ben ik met de bus in Madonna di Campiglio aangekomen. Gelijk naar toerist info gegaan, waar ik een o zo handig bord vond met alle hotels in het dorp en ook met telefoonnummers. Ik bellen... in het italiaans... ging eerst kut gelijk over naar engels, maar later ging het steeds beter. Uiteindelijk heb ik een hotel gevonden die kamers heeft voor 50 eur per nacht alleen niet voor vannacht. Voor vannacht heb ik een duurdere moeten nemen. 80 eur=auw. Ik middel het maar uit met de prijs van de hostel van gisteren van 13,50. Gemiddeld valt het dan wel mee.

Zometeen ga ik werk zoeken. Hier zijn alleen maar italianen en snowboard les geven in die taal kan ik nog niet. Kga zometeen dus hotels en bars langs. Ik ben van plan per ski gebied een week te blijven om te kijken of ik werk kan vinden. Als ik geen werk vind doe ik dat max 3 weken. Kosten per week ±600 eur. Best duur hier. 3 weken kost dan 1800. Voor datzelfde bedrag kan ik ook een Italiaanse taalcursus doen in een grote stad, waar de kans op werk vinden groter is.

Vandaag sprak ik met een heel relaxt stel, waarvan de vrouw 7 talen spreekt/schrijft. (Bulgaars, Italiaans, Frans, Engels, Latijn, oud Grieks en nog een). Best wel bruut. Zij wilden wel snowboard les. Ik heb dat aangeboden in ruil voor gratis onderdak. Hij gaat me nog bellen daarover misschien.

A piu tardi

Christiaan

2 comments:

george sr said...

hallo chris alles kits
al werk ?
sterkte

Gert said...

Hoi Cris,

Ik hoop dat het e.e.a. goed uit gaat pakken met je werk en zo.

HEEEL VEEL SUCCES. En maak er een super tijd van.

Gert