Monday, January 31, 2005

Op naar Kopenhagen


Samen met Stine zijn we bezig haar appartement in Geneve leeg te ruimen in te pakken, luisterend naar Iraanse en Deense muziek uit haar iPod. Morgenochtend vertrekken we naar Kopenhagen. Gaan we ongeveer 2 dagen over doen.

Vanochtend ben ik met haar naar het Cern geweest, waar een collega van haar heeft laten zien waar hij aan werkt. Een space frame waarin detectors geplaats gaan worden die in zijn geheel weer geplaatst gaat worden rondom de ondergrondse buis in Geneve. Ze willen er Quarks, Gluons, Higgs particles, enz mee gaan detecteren. Erg stoer.

De afgelopen 2 dagen hebben we gesnowboard, een korte duik genomen in het Geneve meer (2 graden celsius) na de sauna en turks stoombad. In de avonden hebben we waterpijp gerookt.

Dus op naar Kopenhagen. Ze heeft deze rode auto met slingers en een roze bloem erop. Vanuit Kopenhagen hoop ik voor mijn werk een project te kunnen doen voor 2-3 weken via Internet. Zij gaat dan wat voor d´r studie doen. Zij gaat eind februari naar Boston voor school. Gaat dan een afstudeerproject doen met destructief onderzoek van bliksems en of dat op kleine schaal te vergelijken is met op grote schaal, zodat ze geen complete molens meer hoeven te mollen.

Daarna mag ik haar auto hebben. Daarmee ga ik dan naar Frankrijk of Italie afhankelijk van wanneer ik wegrijd van Kopenhagen. In frankrijk om te snowboarden met you guys. Zie ik jullie (althans een hoop) eindelijk eens weer. Of Italie om Wilco en Stephanie daar misschien tegen te komen of nog een italiaanse cursus van een week of wat.

Na het snowboarden rijd ik weer verder. Misschien naar India. Weet nog niet. Ik zal proberen binnenkort wat foto's ergens te posten. Ik ben alleen mijn kabel vergeten om de foto´s van mijn camera op een computer te zetten. Maar die koop ik wel ergens.

PS: Popolare is een bestaand italiaans woord. Die moest ik opzoeken :)

2 comments:

Anonymous said...

Hey Christiaan, leuk om te lezen dat alles helemaal goed gaat. Ben benieuwd hoe je Kopenhagen zal vinden..Geniet en groetjes Miranda

Charlotte said...

Oh, heerlijk om lekker te genieten van de sauna en de stoombaden!
Geniet ervan.