Friday, February 25, 2005

Waterpijp met sambuca in studentenhuis in lyngbyStine is totaal gaar en enigszins pessimistisch en moe aan het zijn. Ze heeft over 2 dagen een of andere presentatie waarmee ze dan haar bachelor haalt. Dus ze is vast gaan pitten.

Ik zit hier zwaar relaxt met Sambuca, Waterpijp en Gotan Project Revanchio del tango (oid) op de bank in de zithoek van de keuken van het studentenhuis.
Vanochtend heb ik me verdiept in handheld GPSen en mezelf overgehaald om een goeie te kopen. De Garmin GPSMAP 60 CS. In amerika is ie minimaal 100 eur goedkoper. Toch maar in een nederlandsche winkel gekocht voor 925 eur, maar dan krijg ik er een andere bij die ik dan voor ongeveer 300 eur hoop te verkopen.
Mijn GPS wil ik gaan gebruiken voor het vastleggen van mijn route naar... oostwaarts ergens.

Eergisteren ben ik naar de Nederlandsche ambassade geweest om een internationaal rijbewijs te regelen, maar dat kost er 400 Krone (=55 eur en later nog eens 13), dus die ga ik maar regelen bij een ANWB kantoor vlakbij de grens van Nederland. Daar kost het 13 eur. Ik twijfel nog of ik in Nederland dan gelijk een weekje ga werken (als er werk is natuurlijk) of dat ik gelijk door ga naar Italie voor 2 weken voordat ik naar Les Deux Alps ga.

Miss straight face loopt net de keuken in. Ze ziet er erg goed uit, maar ik heb er nog niet zien lachen. Ze is de kitchen queen een heeft op een blaadje geschreven dat nu in de keuken hangt; "Er det ikke fair at man efterlader kokknet som man modtager det?" Ik was de schuldige... :)

Ze loopt opnieuw binnen en ik waag het op een praatje. Ze lacht warempel. Ze studeert iets van Farmacie en houdt van ijs....:)

Truste.

1 comment:

Capo said...

Hey dude, je ziet er zo wel vet cool relaxed uit.

Have fun