Wednesday, June 22, 2005

Terug in de Balkan

Ben met Nicola onderweg naar Italie en we zijn net aangekomen in Sofia. We rijden via Sarajevo naar de westkust van Croatie naar Noord Italie om tenslotte aan te komen in Frankfurt. Hier vertrekt Nicola's vliegtuig naar Mexico.

Daarna heb ik nog een kort avontuur, want ik neem op 1 juli het vliegtuig van Keulen terug naar Istanbul, waar ik iemand ontmoet die ook de gehele reis en alle onkosten voor verblijf, eten en dergelijke voor me betaald. Details volgen. Alles geheel veilig hoor overigens. 8 juli vlieg ik dan weer terug naar Keulen waar mijn auto dan nog op me wacht. Hiervandaan rijd ik waarschijnlijk dezelfde dag nog naar Nederland.

Gisteren in Istanbul heb ik nog even extreem geshopt. Ik heb ongeveer voor 250 eur een compleet nieuwe garderobe aangeschaft. 4 spijkerbroeken, 10 blousen en shirts. Goede deal, toch? Ook zilver, leer en zijde is er erg goedkoop. Als iemand nog iets wil van dat? Tussen 1 en 8 juli ben ik terug in Istanbul en kan ik iets voor je meenemen. Wat kosten zilveren sieraden in Nederland?

Verder hebben we besloten om voor de gein eens een dag (24 uur) te vasten. We begonnen gisteravond om 9 uur. Nog een paar uurtjes. Eigenlijk helemaal niet zo tactisch want eten in Bulgarije is erg goedkoop.

1 comment:

Nicola said...

he chris!!
ben heel blij dat ik je nog effe zie voordat ik weg ga!! Je bent precies op tijd, want 9 juli gaan we lekker eten met pap & mam en george & miranda en ik... en jij.
Dan ga ik van 10-17 juli op vakantie. Dus dan kan ik je 18/19 juli nog zien voordat ik weg ga. De 20ste ga ik om 9:20 vliegen.

nou to snel dan maar, dikke kuz van je zus :)